Als je huizenbezitters vraagt wat zij het meest vervelende onderhoudsklusje vinden, dan zul je negen van de tien keer te horen krijgen dat dit het dakgootonderhoud is. Geen wonder dus dat veel mensen dit graag voor zich uitschuiven. Dat is echter niet verstandig om te doen. Wanneer je dakgoten namelijk niet tijdig schoongemaakt worden, hoopt het afval alleen maar op en dat kan tot forse problemen leiden. In dit artikel laten we je zien hoe je nooit meer werk van je dakgoten hoeft te hebben zonder dat je daar een grote investering voor hoeft te doen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Dan nodigen we je uit om even door te lezen want je zult zien dat je je dakgootonderhoud vandaag nog aan een professional kunt uitbesteden. 

 

Univé helpt je met schoonmaken 

Een dakgoot reinigen is een vies en lastig klusje. Ten eerste moet je zorgen dat je bij de goot kunt komen en dat betekent dat je de ladder op moet. Veel mensen hebben alleen daar al een hekel aan. Vervolgens moet je ook nog boven je macht werken om de goten te reinigen. Deze liggen aan het einde van het jaar vol met drek en dat stinkt en bovendien word je er ook nog erg vies van. Gelukkig kun je je dakgoot reinigen met hulp van Univé. Dit is een ideale oplossing voor dit vervelende probleem. Univé heeft namelijk een verzekering in het leven geroepen waarmee jij voor een lage maandpremie kunt zorgen dat je dakgoten altijd in opperste staat verkeren. Het enige wat jij hoeft te doen, is even naar de site van deze verzekeringsmaatschappij te gaan en je polis afsluiten. Vervolgens zorgen de specialisten van Univé er voor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt. 

 

Wat krijg je voor deze verzekering? 

Wanneer je je polis eenmaal hebt afgesloten, weet Univé hoeveel meter dakgoot je graag wilt laten schoonmaken. Er zal vervolgens een een specialist contact met je opnemen om te horen wanneer hij jouw dakgoot schoonmaken kan. De specialist neemt alles mee wat deze nodig heeft om diens werk goed te doen. Jij hoeft dus niet in de weer met ladders, schepjes en al wat dies meer zij. Het enige wat jij hoeft te doen, is even afstemmen met de schoonmaker wanneer deze diens werk kan doen. Zo eenvoudig kan het zijn. 

 

Besteed meer onderhoud uit

Als je eenmaal ervaren hebt hoe fijn het is om onderhoud uit te besteden, is de kans groot dat je graag meer wilt. Bij Univé is dat heel goed mogelijk. Je kunt namelijk ook het onderhoud aan je cv uitbesteden. Of wat dacht je ervan om een alarmsysteem van deze verzekeraar te nemen? Zo is je huis niet alleen goed onderhouden, maar ook nog eens goed beveiligd. Dat alles voor een scherp tarief. Sterker nog; sluit je meerdere polissen af via Univé, dan kun je ook nog eens profiteren van een mooie pakketkorting. Klik daarom snel even door naar de site van Univé.